Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Si romanii injura, dar nu detin functia de ministru

Ecologistii (PER) ii transmit ministrului Drula ca autoironia nu coreacteaza nicicum situatia din transporturi, dupa ce acesta a declarat ca acum se injura singur cand sta la rand, in trafic, pe Valea Prahovei.

„Ne bucuram ca Drula are spirit de gluma, ne-am bucura si mai mult sa ne arate priceperea sa. Daca nu are pricepere, macar sa continue injuraturile pentru colegii sai din coalitie si din opozitie, care au fost in ministerul Transporturilor si sa plece. Si romanii injura, dar nu detin functia de ministru” a declarat Danut Pop, presedintele PER.

Ii sugeram Ministrului Drula sa adreseze cuvenitele injurioase si colegilor de alianta Ionut Mosteanu, Ludovic Orban, Lucian Bode, Dan Costescu, Ramona Manescu, Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Alexandru Nazare si inca multi altii care au sfidat votul romanilor si au distrus destinele din transporturi in ultimii 10-15 ani!

Daca injuraturile lui Drula se adresau numai catre „distrugatorii de infrastructura” din PSD si acolitii acestuia, ii sugeram sa ceara socoteala si celor de pe lista completata cu managerii si membrii CA-urilor numiti politic de acestia, dar niciodata intrebati de performanta!