Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Unde este şapca, domnule preşedinte?Bravo, Croația!

Plimbările președintelui României in natura nu rezolvă problemele de mediu. În 2015, la cererea expresa a Primei Doamne au fost puşi la pământ 42 de arbori din grădina vilei de protocol de la Neptun. Ştim cu toții că in familia prezidențială cântă găina. Soțul, Klaus Iohannis este un activist de mediu supus!

Totuși, la acțiunea din Comana ar fi mers și-o șapcă! La o așa ținută impecabilă mergea și un simbol american, mai ales astazi când, aflam că SUA anunță că elimină regimul de vize pentru Croația. Pentru că la noi șapca de la americani reprezintă apogeul politic al relațiilor cu partenerul strategic, mândria de a fi slugi și colonie. Acea șapcă ține loc de tot: vize, business RO- SUA, garanția exploatării resurselor și supunerea totala in schimbarea legislației din Justiției și nu numai, pentru crearea unui climat sigur de investiții și proiecte americane pe termen lung și totodată, abonamentul la achiziționarea armamentului uzat al SUA.

Programul de scutire de vize pentru intrarea pe teritoriul SUA ține de negociere și Diplomație. Se pare ca si ca presedinte Iohannis este supus. Ce sa negociem noi ca țara, când presedintele nostru nu are nimic de zis sau mai grav, nu e luat in calcul pe subiect?

Plimbare frumoasă cu barca!
Bravo, Croația!

Dănuț Pop
Presedinte PER