Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Voturi măsluite înaintea alegerilor

Partidul Ecologist Roman este supus unei alte agresiuni pre electorale în încercarea disperată de a se face pârtie interesului străin de București și bucureșteni, a declarat Mirică Dimitrescu, președintele Organizației oamenilor de afaceri a PER și candidat la Consiliul General al Municipiului București din partea ecologiștilor.
„Descalificarea pre campanie a candidatului PER la primăria generală pentru simplul fapt că numai două din cele patru copii ale declarației prin care confirmi sau infirmi (sic!) că ai facut poliție politică înainte de 1990 au fost bifate cu NU, a văduvit competiția electorală de prezența consilierului general Cristinel Deaconescu, singurul profesionist în administrarea urbei, din actualii candidați.

Tânăra candidată la Primaria sectorului 5 Cristina Crânguș împreună cu întreaga echipă de candidați la consiliul au fost respinși deși și-au înregistrat prezența înainte de termenul legal pe motiv că nu au putut căra de la mașină toate dosarele cu semnaturi din prima.
Sondajul IRES comandat de Digi24 a avut efectul de lovitura finală pe singura forță politică nepoluată de corupție, ecologiștii, în plină expansiune în Europa (vezi Austria și Letonia unde și-au impus președintii!)!
Deși bazinul electoral tradițional la nivel de capitală se situează între 3,5 și 4, fără campanie electorală, am aflat cu mare surprindere că în acest moment în ciuda promovării celui mai modern proiect pentru Bucuresti, ECO-CITY și a unei campanii bine primite de bucureșteni, procentele atât la nivel de consilii de sector cât și la nivel de consiliu general se situeaza între 0% (4 sectoare) și 1% la nivel de Capitala!
Efectul acestui sondaj este devastator pentru PER, influențând grav rezultatul alegerilor din 5 iunie!
Traducerea acestui sondaj este ‘ stimați iubitori de parcuri, aer curat, hrană sănătoasă, igienizare politică, adresați-vă altor partide, în special USB și nu vă mai irosiți votul pe PER!’
Dispariția ecologiștilor de pe eșicherul politic va pune România pe harta rușinii!
Avem certitudinea că cetățenii Bucureștiului vor arunca PER în arena marilor bătălii cu poluarea, corupția și nesimțirea!”